Inschrijven

Schrijf  je in mbv onderstaand formulier in en wij nemen  snel contact met je op ...

De 9e editie, 2020:

In 2020 is er weer op 9 ,10 en 11 juli 2020 een 3-daagse, een 2-daagse en een 1-daagse variant van deze bijzondere toertocht door alle provincies van Nederland.

Zowel de 3 als de 2 als de 1 daagse zijn de LANGSTE VERSIES VAN NL!!!!

U dient zich per persoon op te geven via onderstaand formulier (ook als u in een groep wilt deelnemen). U ontvang direct een bevestiging per email. Uw inschrijving is pas definitief nadat uw betaling is voldaan. Betalingsgegevens ontvangt u in de email en op de pagina na inschrijving.

NTFU leden krijgen 3 euro korting op de deelnameprijs: Deelname 2 en 3 daagse 30,- of met korting als NTFU lid 27,- euro. Voor de 1 daagse rijder is tarief 40,- euro danwel met NTFU korting 37,- euro.

Voor de 3 daagse en de 2 daagse rijders geldt dat er geen bagagevervoer/ontbijt is dit jaar. U dient zelf een camping, bed-breakfast, hotel of vergelijkbaars te boeken. Als je met een groepje rijdt, handig een autorijder te vinden die voor je naar en van de camping onderweg rijdt, deze kan dan bagage vervoeren, zorgen voor het ontbijt en eventueel al de tentjes op te zetten. Wilt u als 2 of 3daagse rijder gebruik maken van trekkershutten (niet aanwezig op 2 daagse camping onderweg, wel 1 trekkershut in de Heen en 2 trekkershutten in Jachthaven Naarden), dient u deze trekkershutten ondrweg zelf rechtstreeks te reserveren bij de campings! Op is op.

Bij de finish, waar je mogelijk laat aankomt, is een camping. Het is aan te raden die te reserveren of een trekkershut te reserveren via het inschrijfformulier.

Oók in 2020 zijn er voor de 1 daagse rijders 9 comfortabele pleisterplaatsen gelijkmatig verdeeld over de route. Voor de 1 daagse rijders is er aan het einde van de nacht een ontbijt langs de route na 130 km en opnieuw zelfde locatie na 160 km. Bij start kun je max 2 eetpakketjes (anderhalve kilo max en klein verpakt meegeven voor de stempelposten na 250 en 350 km De 1e eetpakket-post is na 250 km bij van der Valk Utrecht en na 350 km bij Vander Valk Emmeloord je tweede eetpakketje. Hier staat dan je nieuwe proviand op je te wachten voor de komende uren op deze lange zaterdag.

Bij start neem je zelf je eetpakketjes mee die je pas vanaf de ontbijtpost na 130 en/of 160 km gaat gebruiken.

Tarieven 2020:

Deelname: per persoon 
€ 40,- per deelnemer (voor 1 daagse deelnemer). 
€ 30,- per deelnemer (voor 2 en de 3 daagse deelnemer). 

Een  NTFU rijder krijgt € 3,- korting voor de deelname.

Ronde van 12 Leek Camping, wil je hier overnachten als 3 2 of 1 daagse rijder dan zijn de mogelijkheden:
Leek camping p.p. € 25,- tent overnachting inclusief ontbijt en voor de 1 daagse rijders geldt dat er bagage-vervoer voor ze is (tent plus overige persoonlijke spullen max. 15 kg per persoon) 

Dus ook € 25,- als je als 2 of 3 daagse rijder wilt overnachten incl. het uitgebreide.ochtendontbijt zo morgen, verzorg je je eigen bagagevervoer .

Leek camping p.p. € 32,50 voor Trekkershut slaapplaats (OP = OP)
inclusief bagagevervoer en inclusief het ontbijt, sommige hutten hebben een eigen douche, koelkast, magnetron

Oók is er met kleine korting een 2 persoonskamer te boeken bij de startlocatie Van der Valk Nijmegen, de kortingscode is nu nog niet bekend, wordt vervolgd.

RondeVan12 ontbijt in Leek is gratis/inbegrepen voor ALLE campingovernachters in tent en trekkershut. Bij finish in Nienoord is ook camping of trekkershut overnachting mogelijk voor de ophalers van de rijders tegen zelfde tarief als voor de rijders. OP = OP. De overige kosten voor warme maaltijd, consumpties op campings en bij start en finish zijn voor eigen rekening.

Verzoeken voor extra overnachters op finishcamping graag via het opmerkingen veld.

De RondeVan12 neemt daarover dan snel via mail of telefonisch contact met je op (meestal de zelfde of volgende dag) om één en ander goed met je af te spreken.

voor erg late inschrijvers zjin er wellicht niet voldoende medailles beschikbaar.

 

INSCHRIJVEN VOOR 2020 IS NIET MEER MOGELIJK VANWEGE COVID 19 (CORONA). DE TOCHT VAN DIT JAAR GAAT NIET DOOR HELAAS.
Interview met organisatie Blog van try-out 1 daagse rit Over het finish feest in Leek
Duursportclub de Ronde van 12